Standard ostis Lätis büroomööbli edasimüüja Eve Mebelesi

ÄP 23. veebruar 2006, 00:00

Baltimaade juhtiva büroo- ja hotellimööblitootja ASi Standard tütarfirma SIA Standard Latvia omandas Lätis SIA Biroieksi äritegevuse, kes tegutseb Eve Mebelesi kaubamärgi all. Eve Mebeles on Lätis tuntud kui Eesti mööblitootjate edasimüüja Lätis.

"Standardi strateegiline eesmärk on saavutada Baltimaades nelja aastaga 30% turuosa ning Eve Mebelesi omandamine on üks samm sellel teel," ütles ASi Standard juhatuse esimees Enn Veskimägi. "Eve Mebelesi müügisaal asub strateegiliselt hea koha peal. Eve Mebeles on turul tegutsenud juba 8 aastat ning omab stabiilset kliendibaasi."

"Eve Mebeles müüb edasi Eesti kaubamärke Jalax, Mang, Standard, Thulema ning seda kavatseme jätkata," selgitas Standardi turundusdirektor Priit Tamm. "Standardi peamine soov Eve Mebelesi ostuga on kasvatada büroomööbli jaemüüki Lätis. Meie Läti tütarfirma esinduskauplus oli liiga väike. Nüüd saame oluliselt suurendada oma väljapanekut ning saavutame eeldatavalt ka müügimahtude kasvu."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing