Incap kasvatab Kuressaares töötajate arvu

ÄP 27. veebruar 2006, 00:00

Kuressaarde Tehnika tänavale jaanipäevaks uut tehast rajav Incap kavandab firma Kuressaare tehase direktori Allan Lipu kinnitusel suurendada töötajate arvu seniselt 90-lt ligi 250-le. Seega annab möödunud neljapäeval nurgakivi saanud tehase laienemine praegusega võrreldes tööd veel ligi 160 saarlasele.

"Loodame, et suudame vajalikud inimesed Saaremaa tööjõuturult ka leida," ütles Allan Lipu.

Töötajaskonna kolmekordistamine saab võimalikuks tänu Incapi Kuressaare tehase kolimisele Pikalt tänavalt Tehnika tänavale. Uus tehas on senisest pindala poolest kolm korda suurem ning selle ehitus läheb maksma ligi 20 miljonit krooni.

Telekomi-, turva- ja meditsiiniseadmetele osi valmistav Incapi Kuressaare tehas on seni olnud oma 90 töötajaga Kuressaares tegutsevast kolmest elektroonikatehasest väikseim.

Suuremad on Volex Estonia Kuressaare tehas ligi 180 töötajaga ning Enerpoint Saare OÜ 120 töötajaga.

Enerpoint Saare OÜ juht Erik Keerberg lausus, et elektroonikatehaste areng pole veel kindlasti saavutanud oma lage. Keerbergi sõnul konkurendi laienemiskava Enerpointile suurt mõju ei avalda, kuna tehaste tootesortiment ei kattu.

Küll võib konkurents tekkida eelkõige tööjõu värbamises.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing