Ülevaade tänastest ajalehtedest

27. veebruar 2006, 08:24

Eesti Päevaleht:

Sajad Lääne-Eesti põllumehed on vihastanud selle peale, et põllumajandusregistrite ja -informatsiooni amet (PRIA) nõuab neilt tagantjärele kuni nelja miljoni krooni ulatuses 2004. aasta toetusrahade tagasimaksmist.

Pöörases tempos arenev eluasemeturg koos libamaaklerite ja arendajate-spekulantide pealetungiga on pannud muretsema nii kinnisvarafirmade liidu kui ka kinnisvaramaaklerite koja, mis pöördusid hiljuti seaduseandja poole.

Euroopa Komisjoni nõunik soovitab valida: kas majanduskasv või eurole üleminek. Peaminister Andrus Ansip kinnitas, et Eestis ei hakata euro kasutuselevõtu pärast kunstlikult inflatsioonisurvet või isegi majanduskasvu pidurdama.

Maanteeamet ei kinnitanud aktsiaseltsi Teede Tehnokeskus projekteeritud Tallinna ringtee ühendustee koridori, sest teostatavusuuringul enim plusspunkte kogunud trassil on elanike ja maaomanike hulgas palju vastaseid.

Postimees:

Eesti Leivaliit kavatseb ühendusse kuuluvatele pagaritööstustele kehtestada täpsed nõuded, et pood ei saaks inimesele ehtsa rukkileiva pähe müüa vähese rukkijahusisaldusega leiba.

Rocca al Mare suurhalli omanikud Oliver Kruuda ja Marcel Vichmann soovivad selle taha, riigile kuuluvale peamiselt metsaga kaetud 26hektarilisele maatükile rajada uue spordihalli, veekeskuse, teater-kino ja kortermaju.

Euroopa Liidu energiatõhususe direktiiv kleebib Eesti majadele energiamärgised A-st I-ni – just nõnda, nagu on näiteks pesumasinatel. Märgiseta ei saa maja enam müüa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing