Financial Times avaldas tunnustava loo Tartust

28. veebruar 2006, 17:06

Maailma üks tuntumaid majandusajalehti Financial Times avaldas oma ajakirjas fDi artikli Tartu linna tulevikust ja arengust.

Välismaiseid investeerimisvõimalusi käsitleva ajakirja fDi (ForeignDirectInvestments) veebruari-märtsi numbris ilmunud lugu Londonit ja Oxfordi külastanud Tartu linnapeast Laine Jänesest ilmus rubriigis 'Regioonijuht'.

Tartut tutvustades tõi välisajakirjanik esile ülikoolilinna Tartu sarnasuse Oxfordi või Cambridge`iga. Teaduslinna iseloomustavate näidetena on artiklis nimetatud Tartus tegutsevat Eesti geenikeskust ja biokeskust ning põgusalt tutvustatud sealseid uurimisvaldkondi. Samuti on juttu kohaliku teaduspargi väljaarendamisest.

Pikemalt valgustab majandusajaleht Tartu kava taastada rahvusvahelisi lennuliine. Artikli lõpus nimetab ajaleht, et Eesti suuruselt teine linn kandideerib kõrvuti pealinna Tallinnaga Euroopa kultuuripealinna tiitlile 2011. aastal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing