Sotsiaalasutused saavad vett soodushinnaga

28. veebruar 2006, 11:33

Tallinn arutab võimalust rakendada füüsiliste isikute hinnatariifi vee ja kanalisatsiooni eest maksmisel sotsiaalseid teenuseid osutavatele ettevõtetele.

Õiguskantsleri soovitusel muudetakse Tallinna Linnavalitsuse 31. oktoobri 2001 määrust nr 115 'Veevarustuse ja heitvee ärajuhtimise teenuse hind'. Määruse muudatus võimaldab rakendada sotsiaalabi ja -teenuseid osutavatele asutustele ja ettevõtjatele ning Tallinna Loomaaiale füüsilisele isikule kinnitatud veevarustuse ja reovee ärajuhtimise teenuse hinda.

Sotsiaalabi ja -teenuseid või avalikkusele kultuuri- ja haridustaset tõstvaid veekulukaid teenuseid osutavate ettevõtjate või linna asutuste veevarustuse ja reovee ärajuhtimise teenusele soodsamat, füüsiliste isikute kliendiliigi hinda, rakendatakse ettevõtja või linna asutuse taotluse ja vee-ettevõtja nõusoleku alusel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing