Algas Hea Teeninduse Kuu

01. märts 2006, 13:53

Tänasest algab Eestis kogu märtsi hõlmav Hea Teeninduse Kuu, mida korraldavad Heateenindus.ee ja Eesti Konverentsikeskus, toetajaks on Hansapank.

Hea Teeninduse Kuu avalöök antakse täna Salme Kultuurikeskuses toimuval Tallinna VII Hea Teeninduse Päeval, kuhu on kogunenud üle viiesaja teenindusprofessionaali ja –huvilise. 7. märtsil toimub II Tartu Hea Teeninduse Päev, kuhu on oodata enam kui kolmsada oma ala spetsialisti Lõuna-Eestist.

„Juba neljandat aastat märtsikuu jooksul toimuv Hea Teeninduse Kuu on ellu kutsutud just selleks, et rõhutada positiivset - pöörata heatahtlikku tähelepanu tublidele teenindajatele ja teenindust väärtustavatele ettevõtetele,” ütles Heateenindus.ee juht Anneli Kaljurand.

Märtsis toimuvad samaaegselt kolm erinevat teenindajate konkurssi. “Eesti Parim Teenindaja 2006” kõigile teenindajatele üle Eesti, “Tartu Parim Teenindaja 2006” Tartu linna teenindajatele ja “Tallinna Parim Teenindaja 2006” Tallinna teenindajatele. Konkursid toimuvad Hea Teeninduse Veebis www.heateenindus.ee 8. – 16.märtsil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing