Erki Urva asub juhtima telekommunikatsioonifirmat Linxtelecom Estonia

01. märts 2006, 11:51

Erki Urva asus tänasest tööle telekommunikatsioonifirma Linxtelecom Estonia tegevjuhina.

Linxtelecom Estonia emafirma, Linx Telecommunications BV, on nii sideoperaatoritele kui lõpptarbijatele kvaliteetseid telekommunikatsiooni lahendusi pakkuv rahvusvaheline ettevõte, mille peakorter asub Hollandis. Linxtelecom on peamiselt keskendunud Balti riikide, Poola ja Venemaa ning Skandinaavia, Lääne-Euroopa ja USA vahelisele andmeside¬ühenduse pakkumisele, kasutades selleks talle kuuluvaid Balti merd läbivaid fiiberoptilisi sideliine ning infrastruktuuri. Ettevõtte esin¬dused asuvad Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Venemaal ja Hollandis.

Linxtelecom Estonia ühendab endas 2001.a. loodud Linx Telecommunications Eesti OÜ poolt hallatavat sidealast infrastruktuuri (Tallinna Põhja- ja Lääne-Euroopaga ühendavat merealust fiiberoptilist sidevõrku) ning 2003. aastal omandatud Eesti telekommunikatsiooni ettevõtte Data Telecom töötajaid, oskusteavet, kliente ja varasid. Eestis paiknevas juhti¬miskeskuses toimub ka kogu Linxtelecomi rahvusvahelise võrgu haldus. Linxtelecom Estonia hallatavate ühenduste kaudu toimub enam kui pool Eesti andmeside välisliiklusest.

Orienteerudes peamiselt kvaliteedi suhtes nõudlikele äriklientidele, on Linxtelecom Estonia partneriteks ja klientideks nii Eesti suuremad telekommunikatsioonifirmad kui ka erinevate ärivaldkondade ettevõtted. Lisaks kvaliteetsetele sideteenustele (IP Transit, VPN, Business Connect) pakub Linxtelecom Estonia ka majutusteenuseid (web hosting, serverimajutus) ning internetipõhiseid telefonikõneteenuseid (VoIP).

Ettevõtte senine tegevjuht Neeme Takis, kes osustas liituda arendusjuhina IT ettevõttega Yoga Intelligence, märkis: 'Mul on hea meel, et Linxtelecom Estonia uueks juhiks õnnestus leida Erki Urva - mees, keda ma hästi tunnen ning kelle juhiomadusi on selles arenguetapis, kuhu Linxtelecom Estonia kiirelt areneva rahvusvahelise organisatsiooni osana on jõudnud, väga vaja'.

Erki Urva on töötanud juhtivatel kohtadel Eesti ettevõtluses (Estonian Holidays, WRIS, Data Telecom, Sampo Pank, Estonian Air) ning tegutsenud ettevõtjana (DMC Eesti, Airline Management) ligi 15 aastat.
Erki Urva kommenteeris oma liitumist Linx Telecomiga järgmiselt: 'Linxtelecomis on ühendatud parimad kohalikud ja rahvusvahelised kogemused, entusiastlikud töötajad, võimas infrastruktuur ja korralik kliendibaas. See kõik loob võimalused olla edukas ning areneda kiiresti sellel konkurentsitihedal, kuid samas ka äärmiselt põneval ning dünaamilisel turul.'

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing