Nädala ilm: päike

ÄP 03. märts 2006, 00:00

Pärast NATOsse ja ELi vastuvõtmist kadusid Eestil justkui eesmärgid. Peaminister Andrus Ansip äratas meid loorberitelt: Eestil on potentsiaali jõuda Euroopa viie jõukama rahva hulka. Ülesanne pole kergete killast, aga sihipäraselt tegutsedes saavutatav.

Pikalt aru pidamata kirjutas peaminister Ansip Vilniuses alla Eesti-Läti-Leedu koostööprojektile. Tuumajaama ehitamine võtaks niikuinii oma 10 aastat aega, seega paras aeg.

LHV endised töötajad Oliver Peek ja Kristjan Lepik on kahtlustatavad kriminaalasjas, millega teeniti 100 miljonit krooni ebaseaduslikku tulu. See on tubli edasiminek. Varem on vaid Hansapank saanud tsiviilkorras 50 000 krooni trahvi - kõigest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing