PREMA-programm aitab väikefirmadel keskkonda säästa

ÄP 06. märts 2006, 00:00

Pirita TOP SPA Aegna konverentsisaalis peetakse 6. aprillil ettevõtte tulusa keskkonnajuhtimise PREMA (Profitable Environmental Management) metoodikat tutvustav seminar.

PREMA on Saksamaal välja töötatud programm mikro-, väike- ja keskmise suurusega ettevõtete jaoks. PREMA abil on võimalik leida lihtsaid ja praktilisi meetodeid, et vähendada tootmiskulusid ja negatiivseid mõjusid keskkonnale ning suurendada organisatsiooni teovõimet.

Programm hõlmab töötervishoidu ja tööohutust, ressursijuhtimist, firmasisest parimat praktikat, juhtimissüsteemide võrdlusanalüüsi ja PREMA praktilist läbiviimist ettevõtetes. Projektis osalenud Saksamaa ettevõtted reinvesteerisid umbes 23 000 eurot ja realiseerisid arvestuslikku kasumit ligikaudu 150 000 eurot (neto) PREMA meetmete rakendamise abil. Seminaril tutvustavad PREMAt selle välja töötanud spetsialistid ja meetodeid rakendanud ettevõtted.

Pre-PREMA eesmärk on PREMA meetodite tutvustamine, PREMA koolitusprogrammis osaleda soovijate väljaselgitamine ja PREMA projekti käivitamise ettevalmistamine Eestis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing