Üldine kasv kergitas Kaupmees & Ko käivet

Krista Taim 06. märts 2006, 00:00

2004. aastal oli ASi Kaupmees & Ko käive 835,9 miljonit krooni.

Hulgimüügifirma Kaupmees & Ko nõukogu liikme, finantsdirektori Alar Aasjõe sõnul on heade majandustulemuste taga nii visa töö kui ka üldine majanduskasv.

"Oleme suunatud HoReCa sektori teenindamisele, mis on siis hotellid, restoranid, catering ning väike- ja keskmised jaekauplused. Lõpptarbijale me ei müü ning see, mis on, tuleneb jaekaupluste, toitlustuse müügi kasvust. Mingi osa on ka selles, et väiksemad hulgifirmad on suurematele firmadele natukene oma turgu loovutanud," kommenteeris Aasjõe.

2006. aastaks prognoosib Aasjõe ettevõttele 5-6 protsenti käibe kasvu. "Firmad, kelle käive tõuseb aeglasemalt kui üldhinnad, kaotavad turul, ja seda me ei soovi. Ilmselt tõusevad ka meil hinnad pisitasa, kolm-neli protsenti aastas, selle vastu ei saa. Need, kelle käive tõuseb vähem, kaotavad arengutempos," lisas Aasjõe.

Ettevõtte tulumaksueelne kasum oli 2005. aastal 28,6 miljonit, aasta varem oli kasum 24,1 miljonit krooni.

Kaupmees & Ko on Eesti turule orienteeritud hulgimüügifirma, mille peamisteks müügiartikliteks on toidu- ja esmatarbekaubad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing