ÄP 5 aastat tagasi: Laagri Maksimarketi keskust vaevab külastajate puudus

ÄP 08. märts 2006, 00:00

Eelmise aasta detsembris avatud üks Eesti suurema müügipinnaga kauplusi, Laagris asuv Maksimarket ei leia rentnike väitel piisavalt külastajaid, osa rentnikke lahkub müügikeskusest. Nii kirjutas Äripäev viis aastat tagasi

"Me pole klientide hulgaga rahul, argipäeviti ostab meilt 10-20 inimest, nädalavahetusel rohkem. Selleks, et omadega välja tuleksime, oleks vaja 70-80 ostjat päevas," rääkis Aenigma OÜ juhatuse esimees Urmas Herne.

Külastajate vähesust kurtis ka Amica kohviku juhataja Ülle Toom. "Praegu on asi tõesti nutune, külastajaid on vähe nii meil kui ka kaupluses," sõnas ta. "Loodame vähemalt, et bussi nr 18 marsruuti pikendatakse siiamaani."

Hetkeseis: Bussiliini nr 18 pole Laagri Maksimarketini pikendatud, kuid kompleks külastajate vähesuse üle enam ei kurda. Tegelikult ei kurda külastajate vähesuse üle ükski super-, hüper- ning maksimarket.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:49
Otsi:

Ava täpsem otsing