Kahe näoga loodusesõbrad

Rivo Sarapik 08. märts 2006, 00:00

Toimetuse sekretäri lauale koguneb aja jooksul hunnik autoajakirjanikele suunatud broðüüre. Kirevad, mahukad, mõned rohkem, mõned vähem teksti ja fotodega kaetud - tutvustavad kõik autosid.

Üks neist on näiteks pühendet sellele, et Citroen on aastakümneid kasutanud reklaamiks erinevaid kanaleid - ajakirjandusliku materjali skaalal on info null. Või siis teatab teine autotootja, et ta on lasknud just välja uue mudeli (seda mudelit tutvustavad kaks erinevat broðüüri), millel on mootor, mis on ohutu hingamisega ning laseb lilledel-liblikatel-metsal ka elada. - Metsal, millest saab vajalikus koguses paberit, millele selliseid toredaid, prügikasti rändavaid uudiseid trükkida.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing