BRC Kinnisvara avab büroo Narvas

Liis Kängsepp 08. märts 2006, 11:42

BRC Kinnisvara teatas, et avab täna büroo Narvas. Ettevõtte eesmärk on laieneda kõikidesse Eesti suurematesse linnadesse.

BRC Kinnisvara juhatuse liikme Eero Olanderi sõnul avati uus büroo Narvas, kuna linna kiire kinnisvaraturu areng on suurendanud vajadust asjatundliku teenuse järele.

“Arvestades hüppelist nõudluse kasvu uute korterite ning äri- ja tootmispindade vastu, on turul piisavalt ruumi uuele kinnisvarabüroole,” selgitas Olander. Olander lisas, et Narva linna infrastruktuuri arengut on toetanud suuremahulised riigipoolsed investeeringud ning aktiivne majandustegevus on elavdanud nii kohalike kui välis erainvestorite huvi linna vastu. 2005. aastal tõusid kinnisvara hinnad Narvas hinnanguliselt 35%.

BRC Kinnisvara Narva büroo hakkab pakkuma hindamis- ja vahendusteenust elukondlikus ja äri sektoris. Lähitulevikus on loomisel ka projektijuhtimis- ja haldusmeeskond, et pakkuda Narva elanikele kõiki kinnisvaraalaseid teenuseid ühest kohast. Narva büroo asub aadressil Kangelaste pst 2.

Märtsikuu seisuga on BRC Kinnisvaral bürood Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.

BRC Kinnisvara on kõiki kinnisvarateenuseid pakkuv ettevõtete grupp Baltikumis, mis omab esindusi Eestis, Lätis ja Leedus. BRC Kinnisvara alustas tegevust 1998. aastal OÜ Balti Realiseerimiskeskuse (BRC) koosseisus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing