Olümpiakomitee andis Maele 100 000 krooni

Gert D. Hankewitz 13. märts 2006, 10:28

Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee otsustas tunnustada Torino OM-il 15 kilomeetri klassikadistantsil viienda koha saavutanud Jaak Maed 100 000 krooniga.

„EOK täitevkomitee arutas meie sportlaste esinemist Torinos ning otsustas lisaks olümpiavõitjatele tunnustada sitke esinemise eest ka suusataja Jaak Maed 100 000 krooniga,“ ütles EOK president Mart Siimann. „Mae viies koht on väga tubli saavutus ja on jäänud teenimatult varju ainult tänu Torinos võidetud kolmele kuldmedalile.“

Eesti Olümpiakomitee 2006. aasta eelarve on 48,9 miljonit krooni. Varem on EOK tunnustanud Kristina Šmiguni ja Andrus Veerpalu iga võidetud kuldmedali eest ühe miljoni krooni ning nende treenereid poole miljoni krooniga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing