Tallinna keskraamatukogu laiendas traadita interneti kasutamise võimalusi

13. märts 2006, 17:23

Tänasest on enamikus Tallinna keskraamatukogu osakondades ja harukogudes võimalik kõigil huvilistel kasutada tasuta juurdepääsu WiFi võrgule.

WiFi võrgu rajamisel raamatukokku oli eesmärgiks laiendada linnaelanikele interneti kasutamise võimalusi ning tagada parem ja mugavam juurdepääs linna poolt internetis pakutavatele teenustele, teatas keskraamatukogu. Võrkude ehitamist korraldas ja rahastas Tallinna linnakantselei.

WiFi võrku saab kasutada keskraamatukogu võõrkeelse kirjanduse osakonnas, Kännukuke-, Pääsküla-, Sõle-, Pelguranna-, Väike-Õismäe-, Paepealse-, Nõmme-, Pirita-, Sääse-, Laagna- ja Männiku raamatukogus.

Tallinna keskraamatukogu peamajas on avaliku juurdepääsuga WiFi võrku võimalik kasutada alates 2004. aastast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing