PM: Topelthinnad ei pruugi juulis tootesiltidele ilmuda

14. märts 2006, 08:07

Majandusministeerium ei pruugi kehtestada 1. juulil kauplejatele kohustust näidata kaupade ja teenuste hindu paralleelselt nii kroonides kui ka eurodes.

Majandusministeeriumi siseturuosakonna nõuniku Riina Piliste sõnul on ministeerium saatnud euroküsimustega tegelevale valitsuskomisjonile ettepaneku, et kahes vääringus hindade avaldamise võiks jätta kauplejatele esialgu soovituslikuks, kuna Eesti üleminek Euroopa ühisrahale järgmise aasta alguses on kahtluse all, kirjutab Postimees.

«Alternatiivvariandi kohaselt ei kehtestata hindade kahes vääringus avaldamise kohustust 1. juulist, vaid majandusministri määruses sätestatakse üldiselt, et kauplejad on kohustatud kahes vääringus hindu avaldama kolm kuud enne eurole üleminekut ja kuus kuud pärast seda,» selgitas Piliste.

«Kohustuse jõustumise kuupäev kehtestatakse eraldi määrusega,» lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing