Kohus võttis menetlusse ATKO Liinide kaebuse riigihanke tühistamiseks

15. märts 2006, 17:53

AS ATKO Liinid nõuab kohtus Järvamaa liinide riigihanke tühistamist, kus riigihanke tingimustele vastavaks tunnistati AS Go Bus poolt esitatud pakkumine.

Tallinna halduskohtu määrusega on Järvamaa bussiliinide riigihange peatatud, teatas AS ATKO Liinid.

ATKO Liinide arvates pakkus Go Bus Järvamaa bussiliinide riigihankel osaledes ebareaalset ühe liinikilomeetri hinda, mistõttu oli pakkumine eksitav. Seetõttu ei saanud pakkumine kujuneda ka kõige soodsamaks, märgib bussiettevõte.

AS ATKO Liinid juhatuse esimehe Margo Tomingase sõnul vaidlustas ettevõtte kohtus riigihanke, et saada selgust, kas hankel osalenud GO Buss lihtsalt eksis või esitas meelega Järvamaa ühistranspordi keskusele eksitavaid andmeid.

?Pole loogiline, et riigihanke ühes liinigrupis pakub Tartu ettevõte järvamaalastele 13-14 aasta vanuste bussidega osutatava teenuse liinikilomeetri hinnaks 11.10 krooni,? seisab pressiteates. ?Teises liinigrupis pakub sama vedaja liinidele tuliuusi busse ja küsib liinikilomeetri eest vaid 9.39 krooni.?

Tallinna halduskohtu istung määrati 18. maile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing