Personalipunkt Extra: saadame aprillis Soome rekordarvu töötajaid

15. märts 2006, 13:58

Töövahendusfirma Personalipunkt Extra juht Herdis Ojasu ütles, et ettevõte saadab aprillikuu jooksul Soome rekordarvu töötajaid ? 227 inimest.

Tavakuudel on Personalipunkt Extra kaudu Soome saadetud 20 töötajat, selgitas Ojasu. ?Meeletult on tõusnud tellimuste arv, võib öelda, et kümneid kordi,? lisas ta, ?kuid inimesi, keda saata, on vähem.?

Töötajate nappus tuleneb sellest, et valdav osa välismaale minna soovinutest on sinna juba tööle läinud. ?Helistasime just läbi metallitöölisi ja 30 inimesest töötas 24 juba Soomes või Inglismaal,? rääkis Ojasu.

Tõenäoliselt hakkavad Soome tööturu avanedes ilma vahendajate või rendifirmade abita Soome firmade ustele koputama Eesti tippjuhid, keskastme juhid ning spetsialistid. Lihttöölised kasutavad varem tuttavaid kanaleid ehk vahendajaid, märkis Ojasu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing