Tallinna transpordiameti juhatajaks sai Andres Harjo

15. märts 2006, 12:40

Tallinna transpordiameti juhataja konkursi võitis Andres Harjo, teatas linna pressiteenistus.

Andres Harjo (42) on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli mehhaanikateaduskonna autonduse erialal ning osalenud paljudel liiklusalastel täiendkoolitustel.

Alates 2002. aasta maist töötab Harjo majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi teede- ja raudteeosakonna veondus- ja liiklustalituse peaspetsialisti ametikohal ning oli eelnevalt Maanteeameti liikluskorralduse osakonna linnaliikluse büroo juhataja kohusetäitja. Aastatel 1989-2000 töötas Harjo erinevatel ametikohtadel Tallinna transpordiametis.

Viieliikmelise valikukomisjoni koosseisu kuulusid abilinnapea Jaanus Mutli, linnakantselei personalidirektor Marika Lepikult, linnavolikogu liikmed Elmar Sepp ja Paul Alekand ning linnapea nõunik Andrei Novikov.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing