Tõnis Lepp: Copterline jätkab sellisena nagu ta on

15. märts 2006, 16:55

Äripäeva küsimustele vastab Copterline tegevjuhi kohalt majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi siirduv Tõnis Lepp.

<b>Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium teatas, et vahetate töökohta. Mis saab Copterline?ist?</b>

Copterline jätkab sellisena nagu ta on. Minu asemele asub Johan Pender. Ta on Eesti poiss, Eesti Esimese Aeronautikaklubi juht - lendurinimene. Pender on meil tööl juba 6. märtsist, lennutegevusjuhataja kohal. Praegu käib tööde üleandmine.

<b>Mis emotsioonidega Copterline?ist lahkute?</b>

Lahkun kerge südamega, sest ei jäta siia maha ühtegi pahandust. Maha jääb korras firma. Kuid ma ei lähe siiski hurraaaga minema, sest olen selle ettevõttega nii palju vaeva näinud. Sealjuures olen seitse aastat ilma puhkusteta töötanud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing