Utis MV Ehitus ehitab lasnamäele meelelahutuskompleksi

Gert D. Hankewitz 21. märts 2006, 12:53

Tallinna linnavalitsus kinnitab Narva mnt 152 detailplaneeringu ning annab Utis MV Ehitusele loa sinna meelelahutuskompleks rajada, teatas pressiteenistus.

Tallinna linnavalitsus kinnitab Narva mnt 152 kinnistu ja selle lähiala detailplaneeringu, mis näeb ette 3,9 ha suurusele alale 16-korruselise hotelli ja sama kõrge korterelamu, meelelahutuskeskuse ning parkimismajaga viiekorruselise kaubanduskeskuse ehitamise.

Planeeritav ala paikneb Lasnamäe linnaosas Kuristiku asumis Narva maantee ja Mustakivi tee ristmiku läheduses. Selle lõunapiirile jääb perspektiivne Rahu tee.

Abilinnapea Kalev Kallo sõnul on Narva mnt 152 ärimaa sihtotstarbega kinnistu Tallinna linna omandis ning sellele on seatud kasutusõigus OÜ Utis MV Ehitusele. Planeeringualasse on haaratud ka kinnistuga piirnevad, põhiliselt teede, haljas- ja jäätmaaga riigi omandis olevad kinnistamata maaribad.
Lähiümbruses on viie- ja üheksakorruseliste elamutega hoonestatud alad. Planeeringualast läänes asuvad tenniseväljakud ning Mustakivi ja Läänemere tee nurgal bensiinijaam.

Utis MV Ehitus on siiamaani ehitanud põhiliselt korterelamuid, teiste seas ka Veskimöldre elamurajooni ja Viimsis Tulika tänavale. Firma töötab alltöövõtjana Merko, Tallinna Linnaehituse, Facio, Skanska EMV ja OÜ Deena Ehitusele. Krediidiinfo andmetel kuulub ettevõte Vladimir Moskvichevile ja Irina Moskvit?jovale.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing