Valitsus tahab Lasnamäele rohkem ühiskondlikke hooneid

Gert D. Hankewitz 21. märts 2006, 13:27

Tallinna Linnavalitsus kavatseb muuta linna omandis olevate Lasnamäel asuvate kinnistute sihtotstarvet, et sinna rajada ühiskondlikke hooneid.

Lavamaa tn 60, 64, 68 kinnistu jagamise tulemusel tekib üks sotsiaalmaa sihtotstarbega kinnistu perearstikeskuse ehitamiseks, kolm ärimaa sihtotstarbega kinnistut vaba aja ja veekeskuse ning kaubanduskeskuse ja parkimismaja ehitamiseks.

Loopealse pst 8 ning Puju tn 11; 13 ja 15 kinnistute piiride ja sihtotstarvete muutmise eesmärgiks on võimldada rajada alale õigeusu kirik ja kirikut teenindav elamu-abihoone. Moodustatavale transpordimaa sihtotstarbega kinnistule on kavas rajada Loopealse puiestee.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing