Gert Tiivas asub juhtima East Capitali Balti esindust Tallinnas

Annika Matson 22. märts 2006, 17:13

Tallinna börsi endine juht Gert Tiivas hakkab juhtima Rootsi varahaldusfirma East Capitali Balti esindust.

Ida-Euroopa turgudele keskendunud Rootsi varahaldusfirma East Capital avab oma Balti esinduse Tallinnas aprillis.

'Mul on väga hea meel, et Gert Tiivas asub meie esindust juhtima, tuues kaasa oma laialdased kogemused Balti kapitaliturgudest,' ütles pressiteates firma asutaja ja üks omanikke Peter Elam Hakansson. 'Balti esinduse avamine kinnitab East Capitali tugevat pühendumist ning kestvat kava olla selle kiirelt kasvava piirkonna juhtiv portfelliinvestor ja varahaldaja,' lisas ta.

'East Capital on siinsetesse ettevõtetesse investeerinud juba pikki aastaid ning näidanud oma investoritele väga head tootlikkust,' sõnas Tiivas omaltpoolt ning lisas, et ka temal on hea meel uus väljakutse vastu võtta ning ühineda East Capitali meeskonnaga.

Tiivasel on 10 aastane kogemus finantssektoris. Viimati vastutas ta Skandinaavia ja Baltikumi börse ühendavas OMXis arenevatele turgudele laienemise eest. Enne seda on Tiivas töötanud Tallinna börsi juhatuse esimehe ning seejärel Balti turgude juhina, olles vastutav Balti börside ühendamise eest. Tiivasel on magistrikraad majandusteaduses George Washingtoni Ülikoolist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing