Teisipäeva õhtuks oli Metallicale müüdud 66 500 piletit

Gert D. Hankewitz 22. märts 2006, 09:04

Teisipäeva õhtuks kella 17ks oli Metallica kontserdile müüdud kokku juba 66 500 piletit, veel 3500 piletit oli selle hetke seisuga müügis.

Esmaspäeval Eestis ja Lätis probleeme valmistanud piletimüügisüsteemid töötasid teisipäeva hommikust alates taas kenasti ja võimaldasid soovijatel kõikidest müügipunktidest Metallica 13. juuni kontserdile pileteid osta.

Kuna esmaspäva õhtuks oli 50 000 piletit juba müüdud, pandi müüki kõik lubatud piletid.

“Kui kõik 70 000 piletit on välja müüdud, siis peame tõsiselt kaaluma, kas on võimalik panna veel müüki 5 kuni 10 tuhat piletit. Selleks kutsume aprillikuu jooksul kokku koosoleku bändi turva- ja production manageridega, kes tulevad lauluväljakut üle vaatama ning meie turvaplaaniga tutvuma. Alles seejärel otsustatakse, kas tohib veel pileteid müüa. Metallica esindaja sõnul on see võimalik aga kaheldav,' ütles kontserdi peaprodutsent Peeter Rebane.

Veel on müügil paarsada istekohta tribüünile ja ligi sada VIP-piletit, mille omanikule on tagatud parkimiskoht lauluväljakul, pääs eraldi väravast ja VIP-telki buffet-õhtusööki nautima ning hea istekoht tribüünil.

Metallica ainuke mega show Põhja-Euroopas toimub lauluväljakul 13. juunil. Maailma üks menukaimaid esinejaid Metallica on müünud üle 93 miljoni albumi ning teeninud kuld- ja plaatinaplaadi tiitleid rohkem kui 40 riigis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing