Aloha Jack

Lennart Beat 24. märts 2006, 00:00

Kui ei teaks, et tegu on eelkooliealistele lastele mõeldud joonisfilmi tarbeks tehtud kompositsioonidega, siis suvalise olengu taustal mängides ei märkaks ka. JJ on Hawaii poiss, elukutseline surfar, kelle muusikaline talent süvenes Californias filmikunsti tudeerides. Saavutused lainelauduriteemaliste dokfilmide alal olid märkimisväärsed, aga kohtumised õigete muusikutega veel olulisemad.

Parima uue artisti Brit Awardi võitja ja popvokalisti Grammy nominent nautis mõni nädal tagasi esikohti nii Inglise kui Ameerika albumitabelite tipus. Sealpool ookeani siis kõnealune CD ja meie kandis eelmise aasta "In Between Dreams", mis on tegelikult veel parem plaat.

Mees müüb, sest suudab ükspuha mis ajal ükskõik kellele hea tuju luua. JJ laisk (aga rütmikas) akustiline folkpop on täiesti stressivaba ning idee seda multikas kasutada lihtsalt briljantne.

On võrsumas uus põlvkond eluterve filosoofiaga! "Sitting, waiting, wishing," laulab kaasaja sümpaatseim hääl oma kuulsaimas loos "On doing it".

Mis siis veel saaks, kui ta pingutama hakkaks?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing