ÄP 5 aastat tagasi: Luukas pressib erakondi Iiri eeskujul kokkuleppele

ÄP 27. märts 2006, 00:00

Suurettevõtjad eesotsas Pakterminali nõukogu esimehe Aadu Luukasega on Toompeal läbi surumas Eestis enneolematut konsensust, kus erakonnad, ettevõtjad ja ametiühingud allkirjastaksid rahvusliku kokkuleppe Eesti kiireks arenguks.

Parteide päevapoliitilistest lubadustest ja sekeldustest kõrgemal seisva kokkulepe eeskujuks on eelmise dekaadi Euroopa tiiger Iirimaa. Kokkuleppe sõlmimise suhtes on soosivamad opositsiooniparteid, seevastu koalitsiooni kuuluvad Isamaaliit ja Reformierakond jäävad pessimistlikumaks.

Hetkeseis: Kokkulepe sündis, kuid suured erakonnad jäid kõrvale ning ühiskond ja kokkulepe elavad praegu omaette elu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing