Kultuuritu Tallinn

Gea Velthut-Sokka 28. märts 2006, 00:00

Kas kultuuripealinna juhtivad ametnikud peaksid olema võimelised kultuurselt suhtlema? Üks kandidaatidest paistab arvavat, et mitte. Näide.

Saatsin neljapäeva hommikul ühesugused päringud kultuuripealinna teemadel Tartu ja Tallinna meediaosakondadesse, vastust palusin eile hommikuks. Palusin ka teatada, kui vastamisel tekib probleeme. Tunni ajaga saabus Tartust projektijuhi vastus, et päring on kätte saadud. Reede lõunaks olid korrektsed vastused olemas. Tallinnast polnud eile hommikul kosta kippu ega kõppu. Helistasin meediaosakonda, mille töötaja on väga üllatunud, et vastust pole: päring oli suunatud projektijuhile. Helistasin projektijuhile, kes ütles, et pole tema asi neile küsimustele vastata ja üldsegi on küsimused valesti esitatud. Kui pärisin, miks ta probleemidest mulle ei teatanud, viskas ta telefonitoru ära. Vastust ei saanud ma eile õhtukski. Kumba linna teie kultuuripealinnana eelistaksite?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing