EPL: Swedpank.ee domeeniga püütakse äri teha

28. märts 2006, 07:18

Kavalad ärimehed firmast Koidu Maja on registreerinud endale domeeni swedpank.ee.

Hansapanga omanikfirma Swedbank on viidanud, et kavatseb tulevikus Hansapanga nime asendada Swedbanki nimega, kirjutab Eesti Päevaleht.

Koidu Maja esindaja Dmitri Šabelski ütles, et swedpank.ee domeen registreeriti seoses firma poolt arendatava samanimelise tarkvaraprogrammiga, mis varsti turule tuleb. Samas tunnistas ta, et Koidu Maja on seni tegelenud eelkõige ehitusäriga. Šabelski sõnul müüks firma domeeni 50 000 krooni eest.

Samas on Rootsi Swedbank ostnud hiljaaegu firma Oluvere ning registreerinud selle nimele domeeni swedbank.ee. 'Firma ostmine oli eeltingimus domeeninime registreerimiseks,' ütles Swedbanki kommunikatsioonijuht Henrik Kolga. Ta ei osanud öelda, kas firmal võiks olla huvi ka swedpank.ee domeeni vastu.

Hansapanga meediasuhete juht Kristiina Tamberg ütles, et domeeni Swedpank.ee registreerimine teise firma poolt ei ole Hansapanga jaoks häiriv.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing