Jaotusvõrgk sai tööohutuse sertifikaadi

28. märts 2006, 14:59

Täna andis Bureau Veritas Eesti osaühingule Jaotusvõrk üle töötervishoiu ja tööohutuse sertifikaadi.

Sertifikaadi saamisega tunnistati Jaotusvõrgu töötervishoiu ja tööohutuse juhtimissüsteem vastavaks OHSAS 18001 nõuetele, mis tähendab, et Jaotusvõrk arvestab enda tegevuses võimalikke töötervishoiu ja tööohutuse riske, ohjab neid ning hindab vastava tegevuse tulemuslikkust.

Jaotusvõrgu juhataja Margus Uudami sõnul on nüüd ettevõtte jaoks oluline saavutatud taset hoida ja veelgi edasi arendada. Uudam ütles, et Jaotusvõrk jätkab oma kvaliteedi- keskkonna-, töötervishoiu-, ja tööohutuse juhtimissüsteemi pidevat täiustamist, et tegutseda keskkonda ning inimest hoidva ettevõttena.

Samuti antakse täna Jaotusvõrgule üle uuendatud ISO14001 sertifikaat, mille tingis uue standardi versiooni väljatulek. Senini on Jaotusvõrgule 2004 aastal omistatud sertifikaadid ISO9001 ja ISO14001, mis käsitlevad kvaliteedi- ja keskkonnajuhtimissüsteeme.

Sertifikaat kehtib kolm aastat, mille jooksul Bureau Veritas Eesti AS teostab järelvalvet Jaotusvõrgu töötervishoiu ja tööohutuse alase tegevuse üle.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing