USAs on 8,9 miljonit miljonäri

28. märts 2006, 12:03

USAs on 8,9 miljonit majapidamist, mille varade netoväärtus on üle miljoni dollari (13 miljonit krooni), kirjutab ajaleht The New York Times.

Suurbritannia turu-uuringute firma TNS Financial Services koostatud uuringu kohaselt on miljonäride arv rekordiline. 1999 aastal kergitas internetibuum miljonäride arvu 7,7 miljoni majapidamiseni, misjärel börsimulli lõhkemisega kukkus see arv 2002. aastaks 5,5 miljonini.

Vaatamata aktsiahinade tõusule, on uuringufirmade poolt küsitletud pered oma investeeringute suhtes olnud viimaste aastate jooksul tunduvalt konservatiivsemad, kirjutab ajaleht. 29 protsenti miljonäridest polnud investeerinud aktsiatesse ja võlakirjadesse ning 32 protsenti ei omanud fondiosakuid.

Pool miljonärperede peadest on vähemalt 58 aastased, 45 protsenti neist on pensionil.

Administratiivüksustest on kõige rohkem miljonäre Los Angeleses, kus on neid veidi üle veerandi miljoni.

Varade netoväärtuse arvutamisel ei lähe arvesse elukoha väärtus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing