ÄP 5 aastat tagasi: Ühendministeeriumist veel vara rääkida

ÄP 29. märts 2006, 00:00

Valitsus lükkab kahe olulise ministeeriumi ühendamise ebamäärasesse tulevikku, selleks ei ole eraldatud eelarvest raha ega koostatud ajakava, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

Teede- ja sideministeeriumi ning majandusministeeriumi liitmine on tõusnud päevakorda seoses päevapoliitikaga, kus ministrite Toivo Jürgensoni ja Mihkel Pärnoja populaarsus kahaneb. Uue ministeeriumi võimalike juhtidena on nimetatud peaministri majandusnõunikku Kersti Kaljulaidi ja Eesti Raudtee nõukogu esimeest Ardo Ojasalu.

"Ehkki rahulolematusele järele anda oleks poliitiliselt kasulik, ei tule sellist valitsusremonti enne, kui selleks on valmis potentsiaalsete ohvrite erakonnad. Ministeeriumid tuleks ikka ühendada," lausus Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Jürgen Ligi.

Hetkeseis: ministeeriumid said ühendatud majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumiks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing