Tule meie sõbralikku volikokku!

Kertu Ruus 30. märts 2006, 00:00

Milline riiklik ametikoht oleks Eestis kõige vahvam? Kas näiteks presidendiamet, Eesti Energia juhtimine või kindlustatud pensioniga rahvasaadiku koht? Kõik on toredad. Siiski tasuks kaaluda ka Tallinna volikogu liikme kohta.

Tallinna volikogul on üks hea omadus: see jaguneb tihti pooleks otse keskelt. Selles on 63 kohta, millest hetkel kuulub Keskerakonnale 32. Mõelge ise, mis võimalused annab see neile, kes tühistest moraalinormidest ennast häirida ei lase ja on valmis pakkumised ära kuulama. Eks tabas ju Jevgeni Kogangi juba aastaid tagasi ära selle, et Tallinna volikogu on see koht, kus iga inimene ennast olulisena võib tunda.

Ja tasud olevat seejuures tõusnud. Nüüd pakutavat õigel ajal õiges kohas olijale juba miljonit. Ning samas - ega kõike peagi rahas arvestama, head suhted ja sõprus on ka elus olulised väärtused.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing