Eestisse tuli müügile Hiina auto

31. märts 2006, 14:45

Premium Motors Grupp AS tõi Eestis müügile Hiina autotootja Jiangling Landwind Motors Co maasturi Landwind.

Premium Motorsi nõukogu esimehe Jürgen Vesteri sõnul ei ole sammus midagi üllatavat, kuna Hiina tehastes on juba aastaid toodetud Euroopa autotööstusele detaile ning kogu majandus kolib sinna. „Võime väita, et 30 protsenti kõikidest Saksa autodest on ka Hiina, kuna varuosasid toodetakse seal,” rääkis Vester. Ta lisas, et kvaliteedi vahet ei olegi, samas kui hinnad on palju odavamad.

„Meie jaoks on tegemist ka sotsiaalse taustaga projektiga. Kuna müüme kalleid autosid, siis nüüd oleks aeg tulla turule suhtelisel odavate autodega,” selgitas Vester. Alla 300 000 krooni maksev SUV klassi kuuluv Landwind 2.4L 4WD baasvarustuses on nelivedu, nahksisu, kliimaseade, valuveljed, raadio-CD, turvapadjad, parkimisandurid, elektriaknad, elektripeeglid, astmelauad, katusereelingud, avanev tagaaken jms. Landwindil on kahe aastane, läbisõidu piiranguta, tehase garantii.

Auto müügi eksklusiivõigused Baltikumis kuuluvad Premium Motors Grupp ASi tütarettevõttele Landwind Motors Baltic.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing