Eile osteti 30 korda enam postmarke

31. märts 2006, 14:04

Eile osteti 7000 olümpiavõitjate Kristina Smiguni ja Andrus Veerpalu postmarki ja -margiplokki, mis on ligi 30 korda enam, kui tavaliselt esimesel müügipäeval.

'Eesti Posti põhimõte on postmarkidel kujutada eestlaste jaoks olulisi ning väärtuslikke sümboleid, selline suur ostuhuvi kinnitab veenvalt, et rahvas hindab nende kahe sportlase saavutusi väga kõrgelt,' tõdes Eesti Posti juhatuse esimees Peeter Raudsepp.

Neljapäeval lasi Eesti Post käibele Kristina Smiguni postmargi ning olümpiavõitjate piltidega margiploki, mille kujundas Eesti euromündi võidukavandi autor Lembit Lõhmus. Enam kui kaks tundi jagasid sportlased kohaletulnutele autogramme. Kuna tahtjaid oli rohkem, kui sportlastel jaksu, andis Eesti Post autogrammist ilma jäänud inimestele võimaluse jätta filateeliatooted oma aadressiga tähistatud ümbrikutesse. Eesti Post toimetab need koos autogrammidega tasuta hiljem koju.

Lisaks postmarkidele osteti ka üle paari tuhande tüki teisi olümpiavõitjate piltidega filateeliatooteid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing