SASi lendudele saab registreeruda mobiiltelefoniga

31. märts 2006, 12:03

Norra lennufirma SAS Braathens on välja töötanud mobiiliinterneti keskkonna, mille kaudu saavad reisijad lennule registreeruda.

Lisaks saab mobiiliportaali kaudu valida lennukis istekohti, infot alternatiivsete väljumiste ning reaalajas lennugraafikute kohta. Mobiiliportaal sisaldab ka teisi reisiteenuseid. SASi lojaalsusprogrammiga EuroBonus liitunutel on võimalik vaadata oma preemiapunkte, samuti võimaldab portaal ligipääsu uudistele ja ilmateadetele ning tutvuda ostuvõimaluste ja pakutava meelelahutusprogrammiga lennuki pardal.

Mobiiliportaali saab registreeruda leheküljel wap.sasbraathens.no või saates Norras SMSi tekstiga “FLY” numbrile 2222. Antud teenuse kasutamine nõuab telefonilt juurdepääsu Internetti või WAP-telefoni olemasolu.

Tänavu 60. sünnipäeva tähistav SAS Group on 297 lennukiga Euroopa suuruselt neljas lennufirma. 2005. aastal ulatus ettevõtte müügikäive 6,6 miljardi euroni, mis on 6,5% suurem kui 2004. aastal. Eelmisel aastal lendas SASi lennukitega rekordarv inimesi, ületades aasta lõpul 35 miljoni reisija piiri. Põhjamaade suurima reisifirmana annab SAS tööd rohkem kui 32 000 inimesele. SAS Groupile kuulub 49% Estonian Airi ja 47% airBalticu aktsiatest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing