Säästumarketeid saab peagi poolsada

31. märts 2006, 11:04

Rimi Eesti Food avab täna Sakus uue Säästumarketi, ketti kuulub nüüd 49 kauplust 23 linnas.

Plaanide kohaselt avab Säästumarket sel aastal veel 3 kauplust. “Uues kaupluses on esindatud kõik Säästumarketile omane – pood on lihtne, kaup soodne ja kvaliteetne ning teenindus kiire,“ ütles Säästumarketite keti direktor Andres Kivistik.

Saku Säästumarketis töötab 13 inimest, uue kaupluse juhatajana asub tööle pikaajalise Säästumarketi kogemusega Ülle Daut.

Kivistik rääkis, et Säästumarket oma 49 kaupluse kogukäibega Eesti suurim jaekaubanduskett. Et olemasolevat positsiooni hoida, plaanib Säästumarket Kivistiku sõnul avada 2006. aastal uusi kauplusi ning uuendada olemasolevaid. “Eesmärgiks on suurendada soodsa hinnaga private-label toodete osakaalu ning uuendada kaupade väljapanekut, mis muudaks ostude sooritamise varasemast veelgi kiiremaks, ” kommenteeris Kivistik uuendusi.

Esimene Säästumarket avati 1999. aastal, enim poode lisandus 2001 aastal, kui avati 21 uut kauplust. 49 Säästumarketil on kokku pea 28 500 m? müügipinda, kaupluste põhisortimenti kuulub enam kui 1200 erinevat kaubaartiklit. Säästumarket annab tööd pea 800 töötajale. Igal kuul külastatakse Säästumarketi kauplusi enam kui 2,5 miljonil korral.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing