Eestisse tuli müügile Hiina auto

Harry Tuul 03. aprill 2006, 00:00

Premium Motorsi nõukogu esimehe Jürgen Vesteri sõnul ei ole selles sammus midagi üllatavat, sest Hiina tehastes on juba aastaid toodetud Euroopa autotööstusele detaile ning kogu majandus kolib sinna.

"Võime väita, et 30 protsenti kõikidest Saksa autodest on ka Hiinast, kuna varuosi toodetakse seal," rääkis Vester. Ta lisas, et kvaliteedivahet ei olegi, samas kui hinnad on palju madalamad. "Meie jaoks on tegemist ka sotsiaalse taustaga projektiga. Kuna müüme kalleid autosid, siis nüüd oleks aeg tulla turule suhtelisel odavate autodega," selgitas Vester.

Alla 300 000 krooni maksev SUV-klassi kuuluva Landwind 2.4L 4WD baasvarustuses on nelivedu, nahksisu, kliimaseade, valuveljed, raadio-CD, turvapadjad, parkimisandurid, elektriaknad, elektripeeglid, astmelauad, katusereelingud, avanev tagaaken. Landwindil on kaheaastane tehase garantii.

Auto müügi eksklusiivõigused Balti riikides kuuluvad Premium Motors Grupp ASi tütarettevõttele Landwind Motors Baltic.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing