Eesti Ekspress ühendab oma raamatukaubandusettevõtted

Gert D. Hankewitz 03. aprill 2006, 16:27

Eesti Ekspressi Kirjastus ühendab ASi Rahva Raamat ning Raamatuvaramu OÜ üheks raamatukaubandusettevõtteks, teatas ettevõte.

Ühinenud firma hakkab kasutama nime Rahva Raamat. Ühinemine viiakse lõpule 01. juuliks 2006.a.

Ühinemisega tekib Eesti suurim raamatukaubanduettevõte, mille 2006 aasta käibeprognoos on 135 miljonit krooni.

“Omandasime Rahva Raamatu 2004. ja Raamatuvaramu 2005. aastal ning nende ühinemine on loogiline samm meie raamatuäri arendamises,” ütles Rahva Raamatu nõukogu esimees Viljar Ots. Tema sõnul olid firmade tegutsemisvaldkonnad suuresti kattuvad ja seepärast muudab ühinemine firmaga koostöö tegemise lihtsamaks nii kirjastajatele kui edasimüüjatele. “Kirjastajad ei pea enam asju ajama kahe firmaga, mis aitab neil säästa nii aega kui raha. Samuti liidame firmade know-how, arendame logistikat ja tugiteenuseid.” Ühinenud ettevõte abil muutub raamatuäri Otsa hinnangul operatiivsemaks, mis on valdkonnas üha suurema tähtsusega.

Rahva Raamatul on praegu Tallinnas kaks kauplust: Eesti suurim raamatukauplus Viru Keskuses ning kauplus Pärnu maanteel, lisaks varustatakse kauplustekette. Raamatuvaramu on tarnijaks kauplusekettidele, raamatukogudele ja -kauplustele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing