Juurdemakseid deklareeriti üle kahe korra rohkem kui eelmisel aastal

Gert D. Hankewitz 03. aprill 2006, 10:54

Viimasel tulude deklareerimise päeval deklareeriti juurdemakseid 660 miljoni krooni eest, mullu oli sama arv 277 krooni.

Maksu- ja tolliameti teenindusosakonna juhataja asetäitja Hannes Udde ütles, et amet tänab maksumaksjaid korrektse deklareerimise eest. 'Kuigi maksuhaldur analüüsib esitatud andmeid hiljem täpsemalt, saab juba täna öelda, et väga suur osa eelmisel aastal aktsia- ja kinnivaratulu saanud isikud on oma tulud deklareerinud, ' lisas Udde.

Kokku on tänase seisuga esitatud 408 545 e-deklaratsiooni ning paberil on esitatud ja sisestatud kokku ligi 66 tuhat tuludeklaratsiooni. Seega on tänase seisuga kokku esitatud ja sisestatud ligi 474 tuhat tuludeklaratsiooni.

Läbi e-maksuameti esitati ligikaudu 84 protsenti tuludeklaratsioonidest.

Üle 90 protsendile inimestest, kes deklareerisid oma tulusid läbi e-maksuameti, tagastati tulumaks viie tööpäeva jooksul. Täna hommikuks on enammakstud tulumaksu 304 tuhande deklaratsiooni alusel tagastatud üle 750,3 miljoni krooni.

Nendel, kel tuludeklaratsioon esitatud, soovitame jälgida oma personaalset tuludeklaratsiooni juures olevat infolehekülge e-maksuametis, kust saab informatsiooni oma deklaratsiooni esmase kontrolli tulemuste kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing