Tallinna meediajuhiks sai Alar Rästa

Gert D. Hankewitz 03. aprill 2006, 12:21

Tallinna Linnakantselei meediaosakonda asub tänasest juhtima Alar Rästa, kes on viimased neli aastat töötanud Nõmme linnaosavalitsuse avalike suhete nõunikuna.

Alar Rästa tahab meediaosakonna töö muuta võimalikult operatiivseks. “Teave peab nii eesti kui vene keelt kõneleva linnaelanikuni jõudma kiiresti,” ütles Rästa, lisades, et samas peab see olema tasakaalustatud ja arusaadav.

Alar Rästa on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli elektroonikainsenerina, kümme aastat tegutsenud raadioajakirjanikuna. Juhtis linna pressiteenistust aastatel 1999-2002, mil Tallinna linnapead olid Peeter Lepp, Jüri Mõis, Tõnis Palts ja Edgar Savisaar. Kokku on parteitu Rästa tegutsenud linna süsteemis üheksa aastat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing