ÄP 5 aastat tagasi: Ühispank loobus kaheksast miljonist dollarist

ÄP 04. aprill 2006, 00:00

Ühispank soovib lõpetada kohtuprotsessi USAs aastate eest kaduma läinud 8 miljoni dollari tagasisaamiseks, kuna ettevõtmine võib minna liiga kulukaks, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi. "Võtsime nõude tagasi eelkõige sellepärast, et protsess on veninud niivõrd pikaks. Meie esialgne kavatsus oli saada kohtuväline kokkulepe. Sinnamaani pole me jõudnud ja on oht, et protsess võib minna pikale vandekohtu menetlusele," ütles Ühispanga juriidilise osakonna juhataja Livia Toomik.

Ühispank nõudis USA pangalt Bankers Trust tagasi miljoneid, mis läksid kaduma Ühispanga eelkäija Põhja-Eesti Panga kaudu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing