Juurdemakseid deklareeriti üle kahe korra rohkem kui eelmisel aastal

ÄP 04. aprill 2006, 00:00

Maksu- ja tolliameti teenindusosakonna juhataja asetäitja Hannes Udde ütles, et amet tänab maksumaksjaid korrektse deklareerimise eest. "Kuigi maksuhaldur analüüsib esitatud andmeid hiljem täpsemalt, saab juba täna öelda, et väga suur osa eelmisel aastal aktsia- ja kinnisvaratulu saanud isikud on oma tulud deklareerinud, " lisas Udde.

Kokku oli eilse seisuga esitatud 408 545 e-deklaratsiooni ning paberil on esitatud ligi 66 000 tuludeklaratsiooni. Seega on tänase seisuga kokku esitatud ja sisestatud ligi 474 000 tuludeklaratsiooni.

E-maksuameti kaudu esitati ligikaudu 84 protsenti tuludeklaratsioonidest.

Üle 90 protsendile inimestest, kes deklareerisid tulu e-maksuametis, tagastati tulumaks viie tööpäeva jooksul. Eile hommikuks on enammakstud tulumaksu 304 000 deklaratsiooni alusel tagastatud üle 750,3 miljoni krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing