Keskerakond esitas presidendikandidaatideks Vareki, Eesmaa ja Musta

06. aprill 2006, 12:14

Keskerakonna juhatus otsustas täna esitada presidendikandidaatideks Toomas Vareki, Enn Eesmaa ja Aadu Musta.

Riigikogu esimees Toomas Varek on olnud Rakvere linnapea ning kaks viimast koosseisu riigikogu liige. Samal ajal on Varek ka Keskerakonna omavalitsuskogu juht ning omab tugevat omavalitsuste toetust, tutvustab erakond üles seatud kandidaate oma kodulehel.

Keskerakonna aseesimees Enn Eesmaa on töötanud ajakirjanikuna, president Lennart Meri nõunikuna, riigikogulase ja riigikogu väliskomisjoni esimehena. Lisaks siseriiklikule usalduskrediidile on tal ka tugevad välissidemed läbi Riigikogu väliskomisjoni esimehe töö. Enn Eesmaa on oma tööga ajakirjanduses pälvinud Ajakirjanike Liidu aastapreemia ja tunnustatud Kuldmikrofoniga.

Tartu linnavolikogu esimees ja Tartu ülikooli professor Aadu Must omab lisaks akadeemilisele taustale ka pikaajalist omavalitsustöö kogemust. Poliitilises tegevuses on ta viimase 15 aasta jooksul näidanud ennast kui võimekat sildade loojat erinevate gruppide vahel. Aadu Must on Euroopa Teadusfondi ?Euroopa ajalugu ja rahvuslikud ajalood? juhtkomitee liige.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing