Maret Ambur asub tööle advokaadibüroosse Raidla & Partnerid

06. aprill 2006, 17:48

Maksu- ja tolliameti juriidilise osakonna juhataja Maret Ambur asub tööle advokaadibüroos Raidla Partnerid, teatas advokaadibüroo.

Maret Ambur on töötanud maksuametis alates 1998. aastast ning täitnud seal juriidilise osakonna juhataja kohustusi alates 2002. aastast. Pärast maksu- ja tolliameti ühendamist 2004. aasta jaanuaris töötas Ambur ameti juriidilise osakonna juhataja. Enne maksuametit töötas Ambur rahandusministeeriumis ja Hoiupangas.

'Need üheksa aastat, mil ma olen olnud maksuhalduri teenistuses, on olnud täis muutusi. Mul on hea meel, et olen saanud nendest murrangulistest sündmustest osa ning ise maksuhalduri arengus kaasa rääkida,? kommenteeris Maret Ambur. ?Iga asjal on aga oma 'parim enne' ja tunnetan, et mul on aeg võtta vastu uued väljakutsed.?

?Mareti liitumine meiega täiendab veelgi meie büroo tugevat professionaalset maksunduse alast kompetentsi. Maksu- ja tollitemaatika on keeruline valdkond, kus ettevõtete suhtlemine riigiga peab olema korrektne. Hea õigusabi ei püüa ennast eelkõige realiseerida kohtus, vaid pigem annab sellist nõu, mis välistab selle vajaduse,? lisas Raidla Partnerid juht Jüri Raidla.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing