Märtsis kasvas sõiduautode müük vaid 6%

Ardo Kalda 07. aprill 2006, 00:00

Automüügi tohutu tõus märtsis kergelt kangestus ja näidati vaid kuueprotsendilist müügikasvu, mille põhjustasid suuremalt jaolt suured kasvajad nagu Honda, Škoda ja loomulikult Toyota.

Suurimaks raketiks võib tabelis pidada Hondat, kes tõusis teisele kohale, tõsi, kaotades küll Toyotale enam kui saja autoga. Edetabeli esiosa suurima kasvunumbri suutis saavutada Škoda, näidates möödunud aastaga võrreldes koguni 121-protsendilist müügikasvu.

Honda suure kasvu tagamaaks on oodatult Honda Civic ja selle auto edukust kinnitas ka Honda Motor Europe Eesti esinduse juht Tõnu Vahtel. Ta nimetas, et seda autot on ette müüdud juba alates detsembrist ja nüüd on autod kohal. Uue Catweesi keskuse algus on Tallinnas Vahteli sõnul olnud võimas, kuid Vehole veel eelmisel kuul järele ei jõutud. Et Civic jätkuvalt edukas on, kinnitab fakt, et suve lõpuni on peaaegu kõik autod müüdud.

Küsimusele, millal tabeli liidrile Toyotale kandadele astutakse vastas Vahtel, et tabeli juhtimine pole neile eraldi eesmärgiks, küll aga et kliendid oleks hästi teenindatud ja oma valikuga rahul.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing