Tippkorvpall Eestis

Kristo Kiviorg 07. aprill 2006, 00:00

Järgmisel nädalavahetusel on korvpallihuvilistel võimalus osa saada Euroopa tippkorvpallist Saku Suurhallis, kui avaneb võimalus jälgida Balti korvpalliliiga põhiturniiri kuut paremat võistkonda.

Kes hoidis pöialt koduste võistkondade poolt, peavad seekord pettuma. Meie esindusmeeskond Tallinna Kalev paraku kuue parema sekka ei jõudnud. Hetkel, mil need read trükki lähevad, on ennast finaalturniirile mänginud Vilniuse Lietuvos Rytas, Kaunase Žalgiris, BK Ventspils, BC Šiauliai ning Riia Barons. Viimasena on edasipääsule kõige lähemal Valmiera.

Seega on korvpallihuvilisel võimalik näha Saku Suurhallis Euroopa tippklubide Vilniuse Lietuvos Rytase ning Kaunase Žalgirise mänge.

Reedel, 14. aprillil, kell 16.30 on põhiturniiril vastamisi kolmanda ja kuuenda asetuse saanud meeskonnad. Sama päeva õhtul kell seitse kohtuvad omavahel põhiturniiril neljanda ja viienda koha saanud meeskonnad.

Laupäeval algab korvpallihuvilise päev juba pool kaks päeval, mil selgitatakse Balti liigas viienda ning kuuenda koha võistkond.Põnevaks läheb aga alates kella neljast, kui algab esimene poolfinaalmäng, kus selgitatakse esimene finalist.

Teine poolfinaal algab 18.30. Kuna mõlemad tippklubid, nii Lietuvos Rytas kui ka Kaunase Žalgiris, saavutasid põhiturniiril kaks paremat kohta, saab kummaski mängus näha just neid võistkondi.

Pikk korvpallinädalavahetus kulmineerub pühapäeval, mil esmalt selgub Balti liiga kolmanda koha omanik, seejärel selgitatakse välja võitja. Saab näha, kas Eesti publikul on võimalik jälgida n-ö superfinaali, kus vastamisi Baltikumi gigandid Rytas ning Žalgiris.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:38
Otsi:

Ava täpsem otsing