President Rüütel tutvus parvlaevaga Vironia

11. aprill 2006, 17:37

President Arnold Rüütel tutvus tänasel Ida-Virumaa visiidil Sillamäe Sadamaga ning külastas sadamas ka Sillamäe-Kotka liini teenindavat parvlaeva Vironia.

Vironia kapten Jaak Kärm ja liini opereeriva Saaremaa Laevakompanii tütarettevõtte projektijuht Karl Kolk tutvustasid Presidendile parvlaeva Vironia ja Sillamäe-Kotka liini perspektiive, teatas suhtekorraldusbüroo.

'President tundis huvi, millal on uuel liinil võimalik reisijaid teenindama hakata ja meie vastasime, et esimesel võimalusel kui kõik vajalikud kokkulepped ametivõimudega tehtud saavad. Seda, et Ida-Virumaal on suur turismipotentsiaal, saame kõik väga hästi aru,' ütles Kolk. Tema sõnul tunnevad reisijad uue liine vastu järjest suuremat huvi.

Saaremaa Laevakompanii tütarfirma Narva Line alustas märtsi lõpus Sillamäe-Kotka laevaliinil regulaarreisidega, esialgu toimub liinil kaubavedu, reisijateveoga loodetakse alustada mai lõpus või juuni alguses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing