Schlössle hotellid ostnud Marbella Club ketti kuulub 2 eliithotelli

11. aprill 2006, 09:56

Schlössle Hotel Groupi ostnud Marbella Club Hotels ketti kuuluvad Marbella Club ja Puente Romano hotellid Hispaanias Marbellas.

'Me oleme väga rahul, et omandasime Schlössle Hotel Groupi ja tunneme, et grupp sobib suurepäraselt meie kahe Marbella Club hotelliga. Marbella Club Hotels on väga põnevil grupi laienemisest nii atraktiivsesse piirkonda ja omab suuri plaane tulevikuks,' selgitas Marbella Club Hotels tegevdirektor Shaun Leleu.

'Põnev ei ole kunagi lihtne ja ma isiklikult tunnen suurt kiindumust hotellide suhtes, samas me oleme väga rahul, et Marbella Club Hotels, prestiižne hotelligrupp, võtab äri üle kui omanikud ja operaatorid – nad lisavad hulga väärtust,' lisas Paul Oberschneider ja lisas, et tegu saab olema märkamatu muutusega, kuna kogu personal ja juhtkond jääb samaks.

Paul Oberschneiderile kuuluv Ober-Haus müüs Schlössle Hotel Groupi hispaanlastele 5. aprillil. Schlössle hotelligruppi kuuluvad Tallinnas hotellid Schlössle ja St Petersbourg ning restoran Kuldse Notsu Kõrts. Lätis on grupil Riias Grand Palace Hotel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing