Lõpetamata sümpaatia

Lennart Beat 13. aprill 2006, 00:00

Antud kogumik on nagu otsetee sügavale 1990ndate algusesse, kui sõnapaar trip hop polnud leiutatudki. Ainukesed ellujääjad sellise sildiga kollektiividest ja täna mõjub Collected oma kontekstist välja kistuna. Mälestusese ajast, mil domineerisid hoopis Nirvana, Oasis ja Backstreet Boys, kelle mõju veel raugeda ei taha.

MA oli opositsioonibänd ka kollektiivisiseselt. Kes on järgmisel aastal ilmuva viienda albumi ettevalmistavas tiimis, pole siiani päris selge. Ka nende häirivad paranoilised rütmid pole nõrgale närvile mõeldud ja MA süngem pool ongi ajale halvasti vastu pidanud. Teisisõnu on klassika kõik, mida mehed ei esita. "Teardrop" (Elizabeth Fraser), "Protection" (Tracey Thorn), "Sly" (Nicolette) ja isegi "What Your Soul Sings" (Sinead O'Connor) on lood, mida ei pea ainult fännid omama. Unfinished Sympathy (Shara Nelson) tasemeni ei jõudnud MA hiljem ise nagu eikeegi teinegi. Lummav muusika isegi (ja eriti) neile, kelle menüü vaid raadiost sõltub. Mõnikord meeldivad meile asjad, mis oma arust ei meeldi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing