Sakala: Nordea avab Viljandis pangasaali

13. aprill 2006, 08:11

Nordea pangal on kava laiendada oma kontorite hulka ning osana sellest avab ta suvel Viljandi südalinnas täisteenust pakkuva kontori.

Pangasaal hakkab paiknema Tartu tänavale ehitatava ärimaja esimesel korrusel, kirjutab Sakala. 'Lindilõikamise kuupäeva ma öelda veel ei julge,' ütles Nordea jaepanganduse juht Toivo Annus. 'Avamisaeg sõltub sellest, millal maja valmis saab.'

Kui seni on Nordeal Viljandis olnud vaid esindus, kus sularahaga ei arveldatud, siis uues kontoris hakatakse pakkuma kõiki tavapäraseid pangateenuseid. Samuti tuleb saali sularahaautomaat.

Viljandi kontori juhatajaks saab varem ka Maapangas töötanud Jaan Paavel ning kokku asub siin tööle viis inimest.

Kuigi Nordeal oli eelmise aasta lõpuks peaaegu 50 000 klienti ning bilansimaht ulatus 16,5 miljardi kroonini, on pangal Eestis vaid neli täisteenust pakkuvat kontorit. Toivo Annuse sõnul näeb Nordea ärifilosoofia ette, et täisteenindusega kontorid avatakse seal, kus on tekkinud piisavalt suur klientuur.

'Alustasime Eestis nullist ja Viljandiski saime esimesed kliendid siis, kui 2002. aastal esinduse avasime. Nüüd on kliente Viljandis mitusada ja küllap toob pangasaali avamine neid veelgi juurde,' arvas jaepangandusjuht.

Annus lisas, et pank kavatseb tegevust laiendada mujalgi Eestis. 'Käesoleval aastal peaks meie kontorite võrk kahekordistuma. Avame kolm kontorit Tallinnas, samuti julgen ma välja öelda, et tulekul on kontor Rakverre. Lisaks on sihikul Jõhvi ja võib-olla ka Kuressaare.'

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing